Articole Populare

Nemuritoarea Whitney Houston cu legendara piesă ”I Will Always Love You”

Whitney Houston este una din cele mai mari cântărețe care au trăit vreodată.

În 2009 Whitney Houston a intrat în cartea recordurilor ca cea mai premiată femeie din toate timpurile. Lista ei de premii include 2 premii Emmy, 6 premii Grammy, 30 premii Billboard Music Award și 22 premii American Music Award. În total, în 2010 Whitney deține 415 premii pe care le-a primit de-alungul carierei sale.

Whitney Houston nu a fost doar o cântăreață de excepție, dar și o actriță bună. În 1992 ea s-a filmat în filmul The Bodyguard. Coloana sonoră a acestui film a luat premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, iar piesa ‘I Will Always Love You’ a devenit cel mai vândut single din istoria muzicii al unei artiste. Cu acest album, frumoasa Whitney a mai pus un record mondial, ea devenind prima artistă din lume care a vândut mai mult de un milion de exemplare ale unui singur album într-o săptămână.

Astăzi îți propunem spre audiție minunata piesă a lui Whitney, datorită căreia ea a devenit o cântăreață de calibru mondial. Este vorba despre aceeași nemuritoare ‘I Will Always Love You’.

Îți dorim audiție plăcută.

Dacă au ascultat cu plăcere această piesă, atunci neapărat fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: whitneyhoustonVEVO