A născut două gemene frumoase. Dar când le-a văzut, ea a rămas șocată — ceva nu era în regulă cu ele!

Când au aflat că vor avea gemeni, Whitney Meyer și Thomas Dean din Springfield, Illinois erau foarte entuziasmați. Fetițele lor s-au născut pe 23 aprilie 2016 — două gemene sănătoase, fericite și frumoase. Dar când le-au văzut, tinerii lor părinți nu și-au putut crede ochilor.

1

Fiind gemene monozigote, toți se așteptau ca ele să arate identic. Dar numai nu în cazul lor…

2

Fetițele au în mod evident diferite nuanțe tegumentare. Kalani are pielea deschisă la culoare și ochi albaștri, precum mămica sa. Iar Jarani, pe de altă parte, are pielea mai închisă la culoare și ochii căprui, exact ca tăticul ei!

3

Gemenii cu nuanțe tegumentare diferite sunt foarte rari. De obicei, acest lucru se întâmplă în cazul gemenilor fraternali, când doi spermatozoizi fecundează două ovule diferite. Incidența unui asemenea fenomen în rândul gemenilor identici este practic de 1 la 1.000.000!

4

Whitney și Thomas nici nu-și imaginau că acest lucru se va întâmpla chiar cu ei, dar l-au perceput ca pe o surpriză foarte plăcută. Ei sunt extrem de fericiți că au două fiice atât de deosebite.

5

Și se pare că culoarea pielii nu este singura deosebire dintre ele — Kalani este ca o mică vijelie plină de curiozitate, în timp ce Jarani este mai timidă, liniștită și atentă.

6

Fără îndoială, aceste fetițe sunt foarte deosebite. Vrem să-i urăm acestei familii un viitor cât mai bun (și mai unic)!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.hefty.co

Add Comment