Mireasa plânge pe pieptul unui polițist. Apoi oamenii se uită mai atent la spatele ei și văd ACEASTA…

Putem spune că organizarea nunții a fost pentru Kirsten o experiență dulce-amară. Ceremonia a avut loc recent la frumoasa fermă „Kelley” din Bonney Lake, Washington. Dar una dintre cele mai importante persoane din viața miresei nu era acolo: tatăl ei.

În 2009, tatăl lui Kirsten, șeriful adjunct Walter „Kent” Mundell Jr. din ținutul Pierce, a fost omorât la datorie. Peste șase ani de la moartea lui a venit momentul ca Kirsten să organizeze dansul tată-fiică și ea nu știa cum să procedeze. Atunci au intervenit ofițerii poliției locale și au făcut ceva atât de incredibil, încât fapta lor a devenit foarte populară pe Internet.

Detectivul Don Jones din Seattle a condus-o pe Kirsten spre altar, iar în timpul petrecerii trei șerifi adjuncți din ținutul Pierce au dansat pe rând cu ea. Fiecare partener de dans aducea mai multe lacrimi, mai multe amintiri și mai multe emoții.

Fotografa Angela Lyons a distribuit pozele de la nuntă pe pagina sa de Facebook. Este imposibil să nu fii atins de momentele, pe care ea le-a capturat atât de frumos…

Kirsten s-a căsătorit recent. Tatăl ei, șeriful adjunct Kent Mundell, a fost omorât la datorie în 2009. Doar gândul că el nu va fi prezent în acea zi deosebită era sfâșietor, mai ales că trebuia să aibă loc dansul tată-fiică.

Kirsten recently got married. Her father, Deputy Sheriff Kent Mundell, was killed in the line of duty in 2009. The thought of him not being there for her special day was heartbreaking, as was thinking about the father-daughter dance.

Angela Lyons Photography

Ceremonia, care a avut loc la ferma „Kelley” din Bonney Lake, Washington, a început cu un minut de tăcere pentru tatăl lui Kirsten. În rândul din față a fost plasat un scaun dedicat eroului căzut la datorie.

The ceremony, which took place at the Kelley Farm in Bonney Lake, WA, began with a silent tribute to Kirsten's dad. A chair was placed in the front row, dedicated to the fallen hero.

Angela Lyons Photography

Kirsten l-a rugat pe detectivul Don Jones din Seattle să o conducă spre altar și să danseze cu ea la petrecerea, care urma. Dar el nu era singurul, care a fost onorat să danseze cu mireasa…

Kirsten asked Seattle Police Det. Don Jones to walk her down the aisle and dance with her at the wedding reception that followed. But he wasn't the only one given the honor of dancing with the bride...

Angela Lyons Photography

În timpul tradiționalului dans tată-fiică, trei șerifi adjuncți din ținutul Pierce au dansat pe rând cu Kirsten. În toată sala nu găseai pe cineva cu ochii uscați. Kirsten a fost emoționată până la lacrimi.

During the traditional father-daughter dance, three Pierce County sheriff's deputies took turns dancing with Kirsten. There wasn't a dry eye in the room. Kirsten was moved to tears.

Angela Lyons Photography

Fiecare partener de dans aducea mai multe lacrimi, mai multe amintiri și mai multe emoții. 

With each new dance partner came more tears, more memories, and more emotion.

Angela Lyons Photography

Modul, prin care acești ofițeri au intervenit și i-au adus lui Kirsten alinare, prietenie și căldură sufletească, este absolut remarcabil.

The way in which these officers stepped in and provided Kirsten with comfort, friendship, and warmth is nothing short of remarkable.

Angela Lyons Photography

Fotografa Angela Lyons a capturat aceste poze frumoase, care acum sunt foarte populare. Ea spune că fotografiile vorbesc de la sine și chiar are dreptate.

Photographer Angela Lyons captured the beautiful photos which are now going viral. She says the photos truly speak for themselves, and she's absolutely right.

Angela Lyons Photography

Rochia lui Kirsten era decorată la spate cu panglici albastre — un tribut uimitor pentru Îngerul său în albastru. Șeriful adjunct Mundell era spiritual alături de frumoasa sa fiică.

Kirsten's wedding gown was laced with blue ribbons down the back, an amazing tribute to her angel in blue. Deputy Mundell was there with his beautiful daughter in spirit.

Angela Lyons Photography

Un gest incredibil de altruism și blândețe. Un mod minunat de onorare a unui erou căzut la datorie și a unui tată dedicat. Dacă ești de acord, distribuie istoria lui Kirsten prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: David Sun

Add Comment