Articole Populare

Medicul a apăsat-o atent pe burtă. Ceea ce a urmat i-a cauzat o mare EUFORIE!

Toți știu că în timpul nașterii copii ies din burta mamei cu capul înainte. Acest fapt permite ca nou-născutul să apară pe lume cu mai puțin pericol pentru sine și pentru mama lui. De asemenea, în partea de jos a burții există mult mai mult spațiu pentru capul și umerii bebelușului, decât în partea des sus. Însă nu de fiecare dată copilul stă în burta mamei în poziția potrivită.

Uneori, copilul stă cu picioarele spre ”ieșire”, ceea ce e un lucru foarte periculos. Atunci când femeia naște copilul cu picioarele înainte, pot apărea multiple complicații.

Din fericire, există o metodă de a schimba poziție copilului în burta maternă. Desigur, aceasta este o procedură deloc ușoară. Însă totul e posibil și simplu atunci când ai lături un specialist cu renume. Privește acest video ca să vezi cât de ușor acest medic a putut întoarce copilul acționând din exterior, femeia fiind deja în luna a noua de sarcină. Ce este și mai interesant, e faptul că femeia nu a simțit nici o durere! Ba din contra, se pare că ei chiar i-a provocat plăcere. Într-adevăr, să simți cum copilul tău se întoarce în tine la 180 de grade doar în câteva secunde, este o experiență unică!

Dacă și tu ai vrea o asemenea experiență, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Liam Muckleston