Articole Populare

Medicii i-au spus că fiul lui nu va supraviețui. Atunci tatăl a luat arma în mâini…

Cât de bine este, când în viață se întâmplă minuni. Fii de acord, este într-adevăr foarte tare. Tu deja nu mai speri și deodată se întâmplă ceva inexplicabil.

Desigur, fiecare înțelege în felul lui noțiunea de „minune”. Vă amintiți cum în filmul „Dumnezeu pentru o zi” se spunea că dacă vrei să vezi o minune, fii tu însuți o minune. Într-adevăr, uneori trebuie să depui mult efort ca să se întâmple o minune. Și această istorie doar confirmă acest lucru…

Eroul principal al acestei povestiri este George Pickering. El are 59 de ani și locuiește în Texas. În primăvara acestui an, el primit un apel, prin care este anunțat că consiliul medical a hotărât să-i deconecteze fiul de 27 de ani de la aparatul de susținere a vieții, deoarece creierul lui era mort. Fiul lui George suferise câteva accidente vasculare cerebrale și intrase în comă.

Aceasta a fost o adevărată lovitură pentru George. El îi implora să nu facă acest lucru și chiar îi amenința că se va sinucide. În curând, tatăl cu inima zdrobită a luat un pistol și a mers la spitalul, unde era internat fiul lui. În salon el a fost întâmpinat de medicul, care i-a confirmat că consiliul medical a hotărât să deconecteze pacientul de la aparatul de susținere a vieții.

Pickering a scos pistolul și le-a ordonat tuturor să părăsească salonul, pentru ca el să poată rămâne singur cu fiul său. După aceasta, timp de 4 ore poliția a încercat să-l convingă pe George să se resemneze și să iasă din sală.

Anume în acele momente s-a întâmplat minunea. Mai târziu, Pickering a povestit că în tot acel timp el își ținea fiul de mână și se ruga. „Strânge-mi mâna, dacă mă auzi” — îi spunea el. Și deodată George a simțit cum fiul lui într-adevăr îi strânge mâna.

Mai târziu George povestea că fiul lui i-a strâns mâna de 4 ori. Numai după aceasta tatăl s-a lăsat arestat de poliție, pentru că a reușit să demonstreze că fiul său nu a murit. Doar el a simțit acest lucru.

Un pic mai târziu, în aceeași seară, fiul lui George a ieșit din comă. Acum tânărul s-a recuperat aproape în totalitate. Tatăl lui a fost întemnițat, dar, având în vedere circumstanțele, pedeapsa lui a fost micșorată și recent el a fost eliberat.

Fiul lui Pickering a spus: „Eu înțeleg că tatăl meu a încălcat legea. Dar dacă el nu făcea acest lucru, eu nu mai eram în viață acum. A făcut totul din dragoste!

Cred că astfel de istorii sunt capabile să arate oamenilor că uneori se mai întâmplă minuni. Cel mai important este să crezi în ele și să lupți cu toată hotărârea. Dacă ești de acord cu mine, distribuie acest articol prietenilor și cunoscuților tăi!

.

Autor text: Perfect Media