Articole Populare

Mașina lui s-a stricat, dar toți treceau indiferent pe lângă el. Vezi CINE într-un final s-a oprit!

Doar imaginează-ți: mașina ta s-a stricat pe șosea, departe de oraș. Telefonul tău s-a descărcat complet astfel încât nu poți suna după ajutor. Încerci să oprești o mașină, două, trei, dar toți șoferii te ignoră. Ce faci atunci? Cum te descurci? Este o experiență frustrantă și trebuie să facem tot posibilul pentru a nu fi indiferenți față de cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Un youtuber pe nume Ryan, de la Hammy TV, a decis să facă un experiment social. Scopul experimentului consta în a vedea ce categorie de oameni este cea mai dispusă de a ajuta dezinteresat pe cineva. După ce a fost mult timp ignorat, deși era evident că mașina lui are o defecțiune gravă, într-un final cineva sa oprit. Și tu trebuie să cunoști istoria acestui om.

Inima ți se umple de bucurie sfântă când vezi cât de săritor la nevoie poate fi cineva. Ai grijă să privești acest video până la capăt, pentru a nu pierde esențialul acestui experiment social cu final neașteptat.

Dacă și tu ai fost copleșit de emoție privind acest video, atunci distribuie-l pe Facebook prietenilor și rudelor. Doar prin ajutor reciproc putem face lumea mai bună și fiecare să înceapă să ajute primul!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: HammyTV