Articole Populare

Mamele ori tații, cine sunt cei mai tari părinți? Se pare totuși că…

Emio din Cansas, SUA, lucrează în schimbul de noapte. Dar soția sa Stefania lucrează ziua, de aceea pe timpul zilei bebelușul rămâne acasă cu tăticul său. Ca mamă iubitoare și grijulie, Stefania îi cere mereu lui Emio să fie maxim precaut cu copilul, să-l hrănească, schimbe și să se joace cu el, iar tunci când vine acasă, Stefania cere ca soțul ei să-i raporteze tot ce au făcut ei pe timpul zilei.

Desigur că Emio este la fel de grijuliu ca și soția sa și îi poveste toate câte au făcut. Însă după un timp el a început să fie obosit de întrebările interminabile ale soției, care vin cu siguranță din dragostea pentru copil, chiar dacă sunt exagerate. Iată de ce Emio a decis ca în loc să povestească totul cu de-a amănuntul, ar fi mai bine dacă ar filma ceea ce face în fiecare zi cu copilul. Astfel soția nu-l va mai bate la cap cu întrebări, pentru că aceasta va putea să vadă totul cu ochii săi privind înregistrarea video.

Zis și făcut! Privește acest video ca să vezi și tu cât de mult își iubește Emio copilul. Probabil mai mult decât soția sa. 🙂

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: EmioCreated