Mama a vrut să-și bată copilul… Însă fii atent ce va face câinele!

Prietenia presupune solidaritate, iar acest adevăr este valabil chiar și pentru câini. Pentru un câine care crește în locuință, fiecare membru al familiei este propriul său prieten și prieten în egală măsură cu ceilalți oameni din casă. Capacitatea de a prieteni cu toți membrii familiei în mod egal este o trăsătură fantastică a câinilor, care este demnă de admirație.

Cu toate acestea există cineva pe care câinii îi iubesc mai mult decât pe restul membrilor de familie. După cum probabil deja ți-ai dat seama, este vorba de copii, pe care câinii pur și simplu îi adoră! Iar această adorație a lor pentru copii poate merge până acolo încât ei să se opună maturilor când aceștia încearcă real sau imaginar să le dăuneze! Privește ce se întâmplă în acest video!

Nu-ți fă nicio grijă,  femeia din acest video nu încerca să bată copilul, ci pur și simplu dorea să verifice reacția câinilor la simularea violenței asupra lui. Și reacția lor era pe măsură! Unul din câini s-a pus în fața ei și o împiedica să se apropie de copil! Totodată observă că deși câinele total nu aprobă ceea ce încearcă să facă femeia, acesta i se opune fără a manifesta o agresivitate periculoasă! Uimitor!

Dacă ți-a plăcut de apărătorul acestu copil, neapărat distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: AnimatedMovie

Add Comment