Articole Populare

Mama-rață își ducea cele 12 rățuște pe stradă. Când vei vedea cine le însoțea…

Vara este anotimpul reproductiv pentru multe animale. Parcurile și pădurile vuiesc de ciripitul puilor de păsări, iar pe lacuri rațele și gâștele sălbatice formează coruri muzicale.

Chiar dacă sunt păsări de apă, rațele rar scot pui lângă apă. Însă indiferent cât de de parte nu s-ar afla apa, în primele 24 de ore rața își ia puii și se deplasează acolo unde ea este. Uneori, rața e nevoită să parcurgă kilometri pentru a ajunge cu puii săi la apă. Activitatea oamenilor, însă, creează pericole pentru deplasarea lor. Pietoni, motocicliști, mașini ori bădărani beți, pot crea probleme raței și rățuștelor.

Rața din video-ul de mai jos, împreună cu cele 12 rățuște s-au pornit spre râul Saskatchewan. Deplasarea nu semăna a fi una ușoară: distanța până la râu e destul de mare. Din fericire, doi polițiști s-au oferit să le dea o mână de ajutor. Ei au condus rațele până la râu. Urmărește până la sfârșit acest video ca să vezi cu ce s-a terminat această istorie.

Dacă ți-a plăcut acest video și de acești doi bravi polițiști, atunci nu uita să faci un share pe Facebook. Povestește-ne în comentarii dacă ai mai văzut un așa caz în România. În povestea ta, rațele au ajuns la râu sau în gospodăria ta?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Saskatoon StarPhoenix