Articole Populare

Mama își filma fiica de 3 ani stând călare pe cal, dar când s-a întors pentru o clipă…

Toată lumea cunoaște cât de mult le plac fetițelor caii mici, adică poneii. Tehnic vorbind, poneii se deosebesc de cai prin aceea că sunt mai mici de statură și au picioare mult mai scurte. Și desigur, sunt mult mai adorabili decât caii. Cum spune un proverb, lucrurile bune vin în cutii mici!

Skye este o fetiță foarte drăguță de trei ani care are norocul să aibă un ponei al său, de rasa Shetland, numit Gucci. Împreună, Skye și Gucci fac o echipă incredibilă. Ei se plimbă împreună pe câmp și sar peste obstacole. Skye de asemenea cunoaște că poneii trebuie să fie mereu pieptănați și să stea în curat, de aceea de Gucci și de grajdul în care el stă are grijă anume Skye. Este o plăcere să-i privești. Un bărbat pe YouTube a scris: ”Îmi face mare plăcere să privesc această pereche minunată.”

Poneii de rasa Shetland au o înălțime de aproximativ 1.5 m, ceea ce îi face perfecți pentru a fi călăriți de copii. Skye are norocul să trăiască într-un vis cu ponei adevărat! Nu te poți abține să nu spui ”aw!” când privești această pereche minunată.

Te rugăm să distribui acest video dulce pe Facebook prietenilor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Sophie Johnstone