Articole Populare

Își aude bebelușul plângând în pătuc, dar când intră în cameră vede ceva NEMAIPOMENIT!

Câinii sunt animale foarte devotate și harnice. Ei pot îndeplini practic orice slujbă, de la o banală păzire a locuinței până la detectarea indivizilor suspecți în aeroport. Desigur, ei fac aceasta cu atât mai multă pasiune cu cât sunt răsplătiți cu ceva mai gustos.

De asemenea, câinii manifestă o foarte mare simpatie față de copiii mici, o simpatie care uneori e mai puternică decât a unor maturi. De multe ori am fost martori ai manifestării dragostei și gingășiei față de copii a câinilor. Curios, dacă câinii ar putea vorbi, ce cuvinte ar spune copiilor? Însă până vom afla răspunsul la această întrebare, să privim acest video, în care se petrece ceva nemaipomenit.

Mama și tata și-au auzit bebelușul plângând și nu știau ce să mai facă. Când au intrat în cameră pentru a încerca să-și liniștească copilul, ei au rămas profund surprinși când au văzut că Charlie, câinele lor, legăna pătucul în care se afla bebelușul! Incredibil! În scurt timp câinele și copilul au devenit prieteni. Nu cumva acest câine inteligent va lăsa bona fără serviciu?

Dacă v-a plăcut acest video ori cunoașteți prieteni care au copii mici vă rugăm să distribuiți acest video. Nici nu știți cum prietenii voștri după ce vor vedea acest video vor hotărî că e mai ieftin să ții un câine decât să plătești o bonă.


 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Charlie The Dog