Mama i-a pus o întrebare acestei micuțe. Răspunsul ei de 60 de secunde l-a făcut pe tata să râdă cu lacrimi!

Cât timp îi ia unui copil să învețe să vorbească? Doi ani? Cinci? Zece? Ori mai mult? Ei bine, răspunsul la această întrebare nu este chiar atât de simplu. Totul depinde ce înțelegi prin ”a vorbi”.

Maturii învață o limbă străină mai repede decât un copil învață să vorbească. Aceasta se explică prin faptul că maturii își pot concentra atenția exclusiv asupra învățării și plus la asta, ei cunosc deja destul de bine lumea înconjurătoare. Însă la copii nu e așa. Pentru ei, orice lucru este un excitant care merită toată atenția și dedicația. Și cu cât sunt mai mulți excitanți, cu atât e mai bine și mai vesel. Pentru ce să te preocupe să repeți niște cuvinte după mama, când în cameră zboară o muscă caraghioasă? Mama poate și să aștepte, dar iată musca acum e în cameră iar peste o clipă nu-i deja!

În acest video, mama i-a pus o întrebare fiicei sale. Desigur, aceasta încă nu poate vorbi, însă ea a acceptat această provocare. Ce a ieșit din asta, poți vedea în acest video. Vei râde cu lacrimi când vei auzi toată tirada acestei fetițe.

Dacă ți-a plăcut răspunsul puternic argumentat al acestei micuțe, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kyoot Kids

Add Comment