”M-am săturat!” Vezi reacția unui muncitor de la salubritate enervat de mârșăvia unui locatar!

Cineva avea mare dreptate atunci când afirma că mizeria din jurul nostru este cauzată în primul rând de mizeria din capul nostru. Într-adevăr, o minte mizerabilă va face ca totul în jurul său să fie și să devină mizerabil.

Mulți oamenii se plâng pe insalubritatea blocului, străzii, a satului, orașului și a țării în general și caută vinovați în persoana administrațiilor locale ori a statului și funcționarilor, însă cei mai mulți dintre aceștia nu își dau seama că dacă văd în mijlocul unei alei din oraș o pungă pe plastic, aceasta mai înainte de toate înseamnă că cineva a aruncat-o iresponsabil și abia apoi că muncitorii de la salubritate nu și-au făcut treaba cum trebuia. Conștient de acest lucru și sătul peste măsură de mârșăvia oamenilor, bărbatul din acest video a decis să dea o lecție de viață ”porcului”.

La începutul videoului vei putea vedea mai întâi pe eroul acestui video, un muncitor de la salubritate. În minutul 0:20 din bloc ies 2 bărbați, unul din care are tupeul să lase o pungă cu gunoi direct în fața blocului. Atâta mârșăvie și porcărie l-a scos din fire de muncitor. Vezi ce va face acesta!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Alexey Green

Add Comment