Leul și-a revăzut salvatorul! Vezi cât de cald felina îmbrățișează persoana căreia îi datorează viața!

Această istorie este de-a dreptul incredibilă. Câțiva ani în urmă un bărbat din Ucraina a plecat într-o călătorie de lungă durată în Africa. Bărbatul urma să viziteze aproape toate țările de pe continentul negru și să facă cunoștință cu lumea animală de aici.

În timpul unei excursii prin savană bărbatul a văzut o leoaică împușcată. Nu se știe cine și pentru ce a împușcat biata felină, însă când bărbatul s-a apropiat de leoaică el a văzut că lângă aceasta stăteau culcați doi pui de leu, care au rămas orfani după ce și-au pierdut mama. Bărbatul a luat pui de leu cu sine, care erau de mărimea unor pisici de casă. Ei aveau nevoie de lapte pentru a supraviețui, iar în lipsa acestuia aveau să moară de foame sau aveau să fie mâncați de alte animale răpitoare.

Bărbatul a îngrijit puii de leu până aceștia au devenit suficienți de maturi pentru a putea supraviețui independent și le-a dat drumul în savană. După aceasta el a plecat înapoi în Ucraina.

Iar în acest video vei putea vedea cum a decurs întâlnirea leilor maturi cu salvatorul lor la doi ani după ce ei au fost găsiți în savană. Uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Хоббит Тв

Add Comment