Articole Populare

Lebăda pe nume Jorka se plânge șefului grădinii zoologice. El a fost nedreptățit de pelicani!

Foarte mult iubesc să urmăresc animalele, pentru că primesc o mare plăcere privindu-le. Ele au un comportament și temperament diferit de cel al oamenilor, cu toate acestea există animalele care au mai degrabă trăsăturile psihologice ale unui om. Anume aceasta este cazului lebedei din video-ul de mai jos.

Faceți cunoștință, el este Jorka. Jorka are 3 ani și de când era boboc a trăit în această grădină zoologică din Rusia. Aflându-se de mic în compania oamenilor, Jorka a dobândit trăsături psihologice și emoționale omenești. Privește acest video ca să te convingi singur!

Jorka se plânge atât de omenește, încât rămâi profund uimit de această pasăre. Nu întâmplător lebedele sunt considerate păsări foarte inteligente. Motivul exact al plângeri lui nu se cunoaște. Cel ma probabil pelicanii i-au furat peștele destinat lui. Jorka a alergat la șeful grădinii zoologice pentru a se plânge de nedreptatea comisă și a cere lege. Foarte mult aș vrea să știu ce anume vorbește în limba sa această pasăre. Însă ea găgăie atât de lacrimogen, încât ți se rupe inima de jale. Probabil locul acestor pelicani-hoți este nu în grădina zoologică, ci în farfuria cu friptură.

Dacă și tu vrei dreptate pentru Jorka, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Altapress. ru