Lăbuțele acestui pisoiaș au fost lipite de capul lui. Doar priviți-l cum arată acum!

Lucrătorii adăpostului pentru animale din Köln (Germania) nu încetează să fie uimiți de cruzimea umană. Este dificil de înțeles pe cine ar trebui într-adevăr să numim „animale”. Spre exemplu, cineva a lipit cu „Super Glue” lăbuțele acestui pisoiaș de capul lui.

1

Oare ar mai trebui să menționăm că micuțul se afla într-o stare critică? Toată blănița lui era unsă cu lipici — pielea lui nu respira.

2

Veterinarii l-au numit Mino.

Ca să-i separe lăbuțele de obrăjori, medicii au fost nevoiți să-l anestezieze. Altfel durerea ar fi fost insuportabilă pentru micuț.

3

Apoi, cu ajutorul unor uleiuri speciale și a șamponului pentru bebeluși, mâinile grijulii ale apărătorilor de animale au reușit să spele blănița motănelului.

Una dintre lucrătorii adăpostului s-a atașat atât de mult de Mino, încât a hotărât să-l adopte. Pisoiul are acum o familie.

4

Acum micuțul arată mult mai bine, însă trauma lui psihologică și frica de oameni încă se mai manifestă.

5

Pe lângă acestea, Mino se află sub supravegherea permanentă a veterinarului — este posibil ca substanțele otrăvitoare din lipici să se fi absorbit în pielea lui, putându-i provoca diverse probleme de sănătate.

6

Pisoiul are de parcurs o cale lungă până la însănătoșire completă, însă cel mai important este că el se află acum în mâinile blânde și de încredere ale stăpânei sale. Nu te lăsa bătut, Mino!

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment