La spectacolele lor nu trebuie să stai în rândurile din față. Noaptea nu vei putea dormi!

Fiecare popor are dansurile sale populare care vorbesc mult despre temperamentul și caracterul acestui popor. Românii au hora care vorbește despre un simț mai vechi al solidarității dintre români, evreii la fel au multe dansuri colective. Spaniolii au tangoul care arată pasiunea în dragoste a acestui popor. Irlandezii au dansul săltăreț (step-ul) care arată felul nesupus și iubitor de libertate al irlandezilor.

Dar cum rămâne cu popoarele din Caucaz? Ei trăiesc vis-a-vis de noi, peste mare, dar nu știm foarte multe despre ei. Privește acest video și o să fii lămurit întru totul.

Dansul lor este foarte bogat și extrem de dinamic. Unii spectatori ezită să se așeze pe locurile din față la spectacolele de dans caucazian, pentru că se plâng că atunci când vin acasă adorm abia spre dimineață, atât de mult ei sunt încărcați de energetica acestui dans fantastic! Într-adevăr, acest dans este foarte energizant. Dansatorii dansează și din mâini și din picioare, fac trucuri acrobatice, zboară prin aer asemenea dansatorilor de balet, iar totul se petrece pe fundalul unei muzici care nu îți dă voie să stai calm și comod pe locul tău.

Dacă ți-a plăcut dansul caucazian, atunci neapărat distribuie acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: GeorgiAlive A

Add Comment