La prima vedere părea un simplu om al străzii cu o chitară. Așteaptă să înceapă să cânte! Ceva e pe cale să se schimbe radical. Privește!

Acest bărbat și-a luat locul zilnic, și-a desfăcut trusa de minuni, a luat chitara în mână și a început să cânte. Părea un simplu cerșetor, un om al străzii, dar în momentul în care corzile chitarei au început să mângâie mediul înconjurător cu sunete de laudă și cu aceste adorabile acorduri, nimic mai arăta la fel.

În doar câteva secunde toată atmosfera s-a schimbat. Acest clip pur și simplu te va face să simți că vrei să dansezi, vrei să trăiești acea muzică și vrei să simți că ritmul este parte din sufletul tău. Cred că la fel au simțit și oamenii care treceau pe lângă el și lăsau fiecare bănuți în cutia ce-i ședea cuminte în față.

Cert este un singur lucru: nu aveai cum să treci pe acolo fără să bagi în seamă acest moment. Auzul ți-ar fi fost vrăjit imediat de sunetele energice ale chitarei și privirea ți-ar fi fost întoarsă imediat. Privește ce s-a întâmplat mai departe!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Mariusz Goli

Add Comment