Articole Populare

La prima vedere pare a fi o simplă ladă din lemn, dar când este deschisă… Fantastic!

În lumea tâmplăriei Izzy Swan, eroul acestui video, este considerat un fel de geniu rău. Și rău nu în sens peiorativ, ci în sens de fantastic și uluitor. Izzy este specializat în fabricarea a tot felul de chestiuțe din lemn, destinația cărora nu poate fi înțeleasă din prima, dar atunci când aceste lucruri îți deschid secretele, se descoperă faptul că ele chiar pot fi numite geniale!

De această dată Izzy a proiectat și construit de unul singur o… dar privește acest video ca să vezi totul cu ochii tăi. La prima vedere pare că e o simplă ladă din lemn. Dar atunci când Izzy se apropie de ea și începe să o desfacă, apare mai întâi un lucru care seamănă a taburete, după care partea rămasă este pusă pe acest ”taburete” și la desfacere rezultă o masă cu 4 scaune!

Nici acum nu îmi pot da seama cum a fost posibil de comprimat atât de multe lucruri într-un obiect de mărimea unei lăzi! De asemenea, este vrednic de menționat faptul că această masă se desface doar în câteva mișcări și nu este nevoie aproape de nici un efort fizic!

Dacă și tu ți-ai dori o asemenea masă acasă, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: izzy swan