La prima vedere el nu se deosebește cu nimic de alți tineri care cântă la chitară, dar așteaptă până va începe să cânte!

Cu siguranță ai auzit de multe ori piesa lui Michael Jackson «Beat It». Ea fost lansată pe 3 februarie 1983, adică aproape 24 de ani în urmă, dar se ascultă bine până în prezent. Mesajul cântecului este îndreptat contra violenței și banditismului. Pe 31 martie în același an a avut lansarea oficială a videoclipului la MTV. Clipul a devenit dintr-o dată popular, iar jacheta roșie din piele a lui Michael a influențat puternic moda vremii. Piesa la rândul ei s-a bucurat de un puternic succes, astfel încât a nimerit în top 100 cele mai bune cântece din toate timpurile, în versiunea Singles.

Astăzi îți propunem să asculți cover-ul aceste piese, interpretat la chitară.

Să nu crezi că acest caver este unul banal iar interpretul e un tânăr oarecare. În realitate, îl ai în față pe cel mai mare chitarist din lume! El se numește Miguel Rivera, iar ceea ce face el la chitară te lasă cu gura căscată la propriu. Pentru a cânta la acest instrument muzical Miguel se folosește nu doar de degete cum se cântă de obicei, dar și de palme și unghii! Nu am auzit niciodată ceva la fel de frumos!

Dacă ți-a plăcut interpretarea acestui tânăr, neapărat distribuie acest video pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MiguelRiveraGuitar

Add Comment