Articole Populare

La prima vedere ai impresia că afară plouă… Dar privește mai atent și vei fi uimit!

Când afară este posomorât și plouă, îmi place să stau acasă, să privesc pe geam, admirând dansul picăturilor de ploaie pe sticlă. Iar dacă mă învelesc într-o pătură călduroasă și ascult muzică liniștită, atunci imediat simt un confort de nedescris. Artistul irlandez Francis McCrory adoră ploaia la fel de mult. Chiar mai mult, el este capabil să o reproducă pe pânză. Însă el nu iubește să o privească stând în casă, ci plimbându-se cu mașina.

Tânărul maestru creează niște tablouri hiperrealiste uimitoare, pictând peisaje ploioase văzute prin prisma geamului de la mașină. Deoarece stilul irlandezului sfidează imaginile obișnuite, lucrările lui pot fi numite unice și intrigante. Acestea sigur nu sunt fotografii?

Artistul irlandez Francis McCrory este considerat unul dintre cei mai interesanți pictori tineri. El a devenit „Cel mai bun pictor tânăr” de două ori și a primit două premii „Diageo”. De asemenea, el a fost onorat cu premiul „KPMG” în nominația „Cel mai bun pictor tânăr” la expoziția „Academiei Regale Ulster”.

Francis creează niște tablouri hiperrealiste impresionante, pictând peisaje ploioase văzute prin prisma geamului de la mașină.

Tânărul maestru spune: „Îmi place să urmăresc modelele abstracte și deformate, care apar atunci când picăturile de ploaie alunecă pe geam. În aceste imagini se ascunde ceva ireal și atrăgător.

Privind lucrările destul de realiste ale acestui pictor, ai impresia că stai în salonul unei mașini și urmărești timpul posomorât de afară.

Primele două expoziții de pictură ale lui Francis au avut loc în Turnul Belmont și Galeria de Smarald a orașului Belfast. Cunoscătorii artei lui i-au cumpărat îndată toate lucrările.

Lucrările lui Francis au fost deja incluse în lista celor mai bune colecții private din lume.

Putem doar să admirăm capodoperele acestui tânăr și promițător artist!

Iar ție îți plac creațiile lui?

Sunt sigur că talentatul Francis McCrory va avea un viitor strălucit. Dacă ți-au plăcut tablourile lui realiste, distribui-le neapărat prietenilor tăi. Oferă-le și lor o mică porție de liniște ploioasă.

.

Autor text: Perfect Media