La prima vedere aceasta este fotografia unei fete frumoase. Însă vei fi foarte uimit, când vei afla adevărul…

De obicei, tinerii tratează arta cu destul de multă superficialitate. Evident, nu-i includem în această categorie pe toți. Există și excepții ale acestei reguli. Totuși eu vorbesc de majoritatea și doar pentru că ei văd arta ca pe ceva foarte plictisitor, complet inactual și demodat. Însă reprezentanții picturii contemporane demonstrează opusul.

Am hotărât încă o dată să prezentăm cititorilor noștri ceva minunat și să le descoperim lumea înaltei arte într-o lumină absolut nouă.

Privește aceste lucrări minunate. La prima vedere vei crede că sunt niște fotografii. Însă dacă te vei uita cu mai multă atenție, vei înțelege că acest artist are un talent deosebit — el creează portretele hiperrealiste ale femeilor. Numele acestui maestru este Yigal Ozeri. El locuiește în New York. Trebuie să menționăm că tehnica lui unică determină admirația bine meritată a celor care prețuiesc frumusețea în toate manifestările ei. Pot doar să-mi imaginez cât de laborioasă este această muncă…

Yigal Ozeri este considerat simbolul hiperrealismului.

Portretele lui nu pot fi tratate cu indiferență.

Atenția deosebită pentru detalii este fermecătoare…

Eu n-am observat nicio pată de vopsea. Tablourile arată de parcă sunt proaspăt imprimate.

Ozeri nu refuză să ne împărtășească tehnica sa de desen: inițial artistul fotografiază femeile în sânul naturii, apoi prelucrează pozele în Photoshop, după care le reproduce cu ajutorul vopselelor pe bază de ulei.

Artistul se inspiră din picturile secolului XIX.

Lucrările lui sunt un fel de odă dedicată frumuseții și tuturor lucrurilor minunate.

Sunt foarte impresionat… Pasiunea pentru artă este grozav și la modă. Dacă vrei ca noi, prețuitorii rafinamentului, să ne înmulțim, povestește-le prietenilor tăi despre acest pictor talentat.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Yigal Ozeri

Add Comment