La naștere micuța cântărea 600 de grame. În vindecarea ei nu au crezut nici medicii…

Victoria și Paul aveau deja o fată de 17 ani, Rebeca. Cea mai mare dorință a femeii era nașterea unui copil. Se părea că această dorință nu se va materializa niciodată.

Conform opiniei medicilor această femeie de 37 ani, nu era capabilă să aducă pe lume încă un copil. Iată de ce apariția burticii, Victoria a interpretat-o ca o minune. Biata femeie nici nu-și putea imagina ce o așteaptă!

La finele celei de-a șasea lună de sarcină femeia a simțit durerile nașterii. În dată soțul a dus-o la spital, unde Victoria a și născut o fetiță pe nume Francesca.

La naștere fetița nu avea mai mult de 600 de grame. Medicii nu erau siguri că nou născutul va supraviețui.

Asistentele i-au făcut mamei un cadou excepțional cu amprentele fetiței. Privindu-le îți imaginai cu greu cum o copil atât de fraged se putea dezvolta într-un mediu extrauterin. Comparând doar ne putem da seama cât de micuță era. Palma era de mărimea unghiei mari a unui om matur și talpa era cât o monedă mică.

Îndurerată, Victoria deja își lua rămas bun de la copilașul ei. Dar fetița s-a adeverit a fi o adevărată luptătoare. Medicii au făcut tot posibilul să mențină nou născutul în viață. Pentru a rămâne în viață Francesca a suferit câteva intervenții chirurgicale.

Cu toate că părea a fi o păpușă, fetița a supraviețuit 15 transfuzii de sânge și o intervenție cu laser la ochi. De fiecare dată medicii se minunau, când vedeau cum fetița se transforma pe zi ce trecea. Dintr-o păpușă a ajuns în dezvoltare un copil normal.

Nici medicii nu puteau crede unei asemenea minuni. Mai târziu când fetița era în afară oricărui pericol, medicii i-au spus mamei că fetița ei a avut un foarte mare noroc.

Dacă s-ar fi născut cu 2 zile mai devreme nici un medic din această lume nu ar fi putut salva această creatură. Astăzi fetița are o înfățișare foarte diferită de prima perioada din viața sa.

Francesca în sfârșit și-a revenit total și este la fel ca și semenii ei: durdulie, roșioară și veselă. Este o adevărată comoară pentru familia ei.

După cum se vede adevărate minuni există. Datorită norocului și medicilor calificați, nou născutul de 600 de grame a depășit toate pericolele. Acum fetița este gata pentru a explora viața alături de familia care o iubește.

 

Autor text: Perfect Media.

Add Comment