La naștere medicii au descoperit o anomalie în dezvoltarea creierului acestui copil. Dar peste 3 ani au rămas șocați de ceea ce au văzut la radiografie.

Sarcina lui Shelley, o femeie de 44 de ani, a devenit un coșmar atât pentru ea cât și pentru soțul ei, Rob. Fiindu-le teamă că vârsta femeii poate afecta dezvoltarea fătului, medicii au monitorizat atent evoluția lui în uterul mamei. Din păcate ei au fost nevoiți să dea alarma la sfârșitul primului trimestru de sarcină.

Anomalia depistată era atât de gravă, încât medicii s-au văzut nevoiți să îndemne părinții, să pregătească un sicriu pentru viitorul lor copil. Potrivit opiniei lor, însăși evenimentul nașterii copilului va fi un miracol.

Este greu de imaginat ce au simțit părinții lui Noe până la nașterea sa. Soarta copilului mult așteptat era sub o amenințare mai gravă decât moartea. Probabilitatea nașterii copilului ca legumă era de 100%.

Deja în a treia lună de sarcină micuțul a fost diagnosticat cu spina bifida, o malformație congenitală ce presupune închiderea incompletă a oaselor din jurul măduvei spinării. Printre alte tulburări congenitale ce dezvolta copilul s-a descoperit o hidrocefalie.

În imaginile radiografice ale creierului erau vizibile mari cantități de lichid cefalorahidian, care împiedicau dezvoltarea normală a țesutului cerebral. Cu astfel de leziuni copilul era condamnat să devină legumă.

Cu toată gravitatea situației părinții lui Noe au refuzat să creadă că copilul lor nu va mai putea fi salvat. Ei i-au acordat multă dragoste, căldură, grijă și așa s-a întâmplat miracolul. Băiatul a început să evolueze într-un pas cu copiii sănătoși, în ciuda traumelor înnăscute.

Micuțul Noe râdea, mergea târâș și descoperea mediul înconjurător la fel ca semenii săi. Pentru un copil cu astfel de leziuni ale creierului sunt imposibile acest gen de comportamente, în special fizice. Rob și Shelley plângeau de bucurie zilnic, urmărind recuperarea feciorului lor.

Trauma măduvei spinării totuși și-a lăsat amprenta, picioarele lui Noe au rămas paralizate. Dar în ceea ce privește dezvoltarea mentală a băiețelului, aceasta era extraordinară, corespundea complet unui copil de 4 ani. Noi imagini radiografice arătau imposibilul, creierul lui Noe treptat și-a revenit la normal.

Părinții lui Noe înțelegeau perfect că lupta nu a luat sfârșit aici. Băiatul va fi nevoit să suporte multiple intervenții chirurgicale la picioare. În cazul în care intervențiile vor fi reușite există șanse ca Noe să meargă pe picioarele proprii.

Recuperarea lui Noe decurge excelent, astfel Rob și Shelley sunt siguri că băiatul lor va avea o viață împlinită. În viitor micuțul erou vrea să devină salvator sau medic, să poată salva și el vieți omenești.

În video-ul de mai jos puteți viziona câteva momente din viața unui miracol:

Din toată inima îmi doresc ca visele băiatului și ale părinților lui să devină realitate. În cele din urmă unde există loc pentru un miracol, va fi loc și pentru altele. Dacă totul va decurge bine, în viitor Noe va putea merge pe picioarele proprii la școală!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: ominteractive1

Add Comment