Articole Populare

La început jurații erau foarte sceptici în privința lor… Dar peste câteva clipe sala deja îi aplauda în picioare!

Un proverb francez încearcă să ne convingă de faptul că un câine bătrân nu poate fi învățat trucuri noi. Dar oare chiar așa stau lucrurile în realitate?

Video-ul pe care vi-l propunem spre vizionare a devenit viral pe Youtube. El a fost vizualizat de 31 milioane de oameni! La început jurații erau foarte sceptici vis-a-vis de această trupă de bunici și tătici, care s-a auto-intitulat Old Men Grooving, însă după ce s-a pornit muzica, jurații au rămas cu gura deschisă, la propriu!

Un IT-manager și 4 profesori în vârstă cuprinsă între 40 și 60 de ani au demonstrat că munca la serviciu de la ora 9 la ora 18, nu îi împiedică în nici un fel să se dedice pasiunii lor comune – dansul! Începând cu un dans banal și trecând brusc la street-dance – acești bătrânei au impresionat până la limită atât sala, cât și jurații. Jurații nu își puteau crede ochilor iar sala spre sfârșit i-a aplaudat în picioare. Totuși, un câine bătrân poate învăța trucuri noi, nu-i așa?

Dacă și tu ai fost impresionat de dansul acestor bătrânei care se mișcă cu vigoarea unor tineri, atunci neapărat distribuie acest video pe Facebook. După ce vor vedea acest video, prietenii tăi vor avea o zi mult mai luminoasă!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Britain’s Got Talent