Articole Populare

La doar 16 ani, ea a reușit multe: a biruit cancerul și a primit butonul de AUR din partea juriului!

Simon Cowell este cunoscut în industria distracțiilor nu doar ca un om cu un talent impecabil de a identifica talente, dar și ca unul care este foarte greu de impresionat. Participanții mai puțin talentați la etapa de audiență cunosc cât de temperamental și sever este el.

Au existat foarte puține momente când inima de gheață a lui Simon a putut fi topită măcar puțin, și încă mai puține au fost momentele când gheața a fost topită integral și definitiv. Cu siguranță trebuie să ai un talent cu totul și cu totul deosebit pentru a-i putea capta atenția și simpatiile, însă această fată, care a participat la concursul America’s Got Talent, a reușit această performanță.

După ce Mandel i-a făcut un compliment acestei participante pe nume Calysta Bevier precum că ea seamănă cu Audrey Hepburn, Calysta a dezvăluit un secret: acest fapt nu se datorează alegerii proprii. Un an în urmă, ea fusese diagnosticată cu cancer în a 3-a etapă, însă după un mare efort ea a reușit să învingă boala! Calysta a ales să cânte piesa “Fight Song”, pentru a arăta cât de mult ea a trebuit să se împotrivească bolii. Ea a strălucit cu vocea ei remarcabilă în acest concurs. Și a strălucit atât de puternic, încât Simon – inimă-de-gheață a apăsat butonul de aur!

Dacă și tu ai fost impresionat de interpretarea impecabilă a acestei fete cu o voință neobișnuit de puternică, atunci nu ezita să face share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: America’s Got Talent