În aglomerația străzii o ajută pe bunicuță să-și dea puloverul jos. Ce urmează? Fenomenal!

A vorbi despre un video viral și plin de tâlc este o plăcere…

O doamnă în etate mergea printr-o piață plină cu oameni și a observat o pereche de dansatori în acțiune. Ei dansau minunatul dans tango. Doamna îi privea cu plăcere și a hotărât că vrea și ea să încerce. Oamenii din jur nu aveau nici cea mai mică închipuire ce îi așteaptă…

”Cineva vrea să danseze cu mine?” – a întrebat bărbatul care a terminat de dansat tangoul și acum își căuta o nouă parteneră pentru alt dans. În marea mulțime de oameni ce s-a adunat în jur mâna a ridicat doar doamna în etate. ”Cred că aveți o vârstă prea înaintată!” – i-a răspuns bărbatul. Însă doamna l-a convins să-i ofere o șansă. Împreună ei s-au pregătit de dans și muzica a pornit. Ceea ce a urmat nu este pur și simplu spectaculos: este incredibil! Nu am mai văzut vreodată așa ceva!

Acest video ne arată că nu este important ce vârstă ai, ci e important cum te simți. Această doamnă de 81 de ani dansează, așa, de parcă ar avea 21! Dacă te-a amuzat acest video, atunci nu uita să faci share pe Facebook. Prietenii tăi vor vedea ce înseamnă tinerețe sufletească în corp bătrân!


 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Blog.Favetrend

Add Comment