Juriul nu știa ce să creadă despre prestația gimnastei cu elemente Hip-Hop! Însă spectatorii erau în culmea fericirii!

Publicul român este destul de familiar cu gimnastica. Numele Nadei Comăneci sună aproape la orice concurs de gimnastică, indiferent de țara unde se petrece concursul și participanți.

Dar se pare că epoca gimnasticii clastice pleacă puțin câte puțin. Ca și în cazul mult altor discipline sportive și nesportive, în prezent gimnastica începe să asimileze elemente de dans și dramaturgie. Există dansuri cu elemente de gimnastică, dar influența fiind reciprocă, poți vedea deja și gimnastică cu elemente de dans. Și nu dans clasic, ci dans ”de stradă”, adică Hip-Hip!

A câștiga o medalie (mai ales una de aur) la un concurs de acest fel nu este un lucru deloc ușor. Nici măcar nu este suficient să te antrenezi în fiecare zi cu dedicație maximă, trebuie ceva mult mai mult decât atât: e nevoie artistism și originalitate! Și se pare că acestei sportive asta i-a reușit. Prestația ei a inclus elemente de Hip-Hip și Twerking, fapt care i-a făcut pe spectatori să-și iasă din minți! Într-adevăr, ai nevoie de mult curaj pentru a face așa ceva la un concurs și la o disciplină atât de ”solemnă” cum este gimnastica. Trebuie să fim pregătiți, pentru că asta este abia începutul revoluției în gimnastică!

Dacă ți-a plăcut ceea ce face această sportivă, neapărat distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: NastiaFan101take12

Add Comment