Jurații nu puteau crede că ceea ce făcea această fetiță este realitate și nu vis!

Probabil ai mai auzit de fetița pe nume Bella Deviatkina. Acest tânăr poliglot cunoaște 7 limbi străine și recent a participat la prima etapă a concursului ”Oameni Incredibili”, după care a trecut cu ușurință în finală.

În acest video vei putea vedea la ce încercări grele va fi supusă această fetiță inteligentă. Mai întâi ea a trebuit să citească un text în rusă, engleză, franceză, germană, spaniolă și chineză, după care fost rugată să repovestească același text în arabă! Spectatorii care au asistat la acest concurs la fel ca și jurații nu puteau crede în ceea ce se petrecea pe scenă! La final, mica Bella a primit un cadou la fel de frumos ca și ea – o păpușă cu rochiță galbenă, exact ca a ei.

Din păcate, Bella nu a câștigat concursul, dar avem certitudinea că o așteaptă un mare viitor. De fapt, ar fi fost foarte straniu dacă anume Bella ar fi câștigat concursul, pentru că ea are doar 4 ani! Exact! La doar 4 ani ea cunoaște nu doar limba maternă, dar încă 7 limbi străine! Personal, de vreo 5 ani încerc să învăț a doua limbă, dar fără mari succese…

Dacă ai fost impresionat de capacitățile acestei fetițe, distribuie acest filmuleț pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: WeiT Media

Add Comment