Jurații nu își puteau imagina că neavând un picior, poți dansa atât de spectaculos!

Chiar și cei mai puternici oameni au momente în viață când nimic nu le reușește iar dispoziția și sănătatea fizico-psihică este la pământ. În astfel de momente crezi că toată lumea s-a războit contra ta. Dar cum te-ai simți dacă ai fi ca acest tânăr, care și-a pierdut într-un accident piciorul? Mulți ca el s-au retras în alcool pentru a se putea ascunde de lumea îngrozitor de indiferentă și dificultățile care îl așteaptă în viață.

Doar puțini oameni cu o așa lipsă sunt în stare nu doar să aibă succes în viață, ci și să inspire pe cei din jur! Juriul a fost copleșit de emoție atunci când acest tânăr împreună cu partenera sa de dans a urcat pe scenă. Într-adevăr, nu vezi des un dansator care să-i lipsească un picior. Însă totul s-a schimbat atunci când acești doi au început să danseze.

Cei mai mulți oameni sănătoși nu vor fi în stare să repete niciodată mișcările lui Evgeny (așa îl cheamă pe acest tânăr). El are o putere interioară foarte mare și și-a pus scopul să ia primul loc în acest concurs de talente. Prin dansul său Evgeny ne învață că voința umană poate trece ușor peste toate problemele de sănătate.

Dacă și tu ai fost impresionat de dansul neobișnuit al lui Evgeny, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Наталья Маркевич

Add Comment