Articole Populare

Jurații au zâmbit cu sens când au văzut această pereche amuzantă. Dar după 2 minute, sala i-a aplaudat din picioare!

Deseori îmi dau seama că totuși îi invidiez pe jurații de la concursurile de talente. Doar imaginează-ți, câte lucruri frumoase ei au ocazia să vadă la aceste concursuri. Și nu fiind în fața monitorului sau ecranului, ci pe viu!

Dansul acestei perechi formidabile a devenit unul din cele mai memorabile prestații din acest sezon. Când acest bărbat înalt și puternic împreună cu partenera sa micuță au ieșit pe scenă, chiar și pe fața lui Simon Cowell a apărut un ușor zâmbet ironic: prea ”nepereche” este această pereche. Însă după ce ei au început să danseze, unii jurați au stat cu gura deschisă până la finalul dansului. Cine s-ar fi putut gândi că dansul lor poate fi atât de exploziv?! După o așa prestație, reacția spectatorilor nu pare deloc exagerată.

Cu părere de rău, până la finalul concursului această pereche nu a ajuns, pierzând în semi-finală. Curios, cât de buni trebuiau să fie concurenții lor pentru a-i putea întrece?.. Însă chiar dacă nu au câștigat concursul, este de datoria fiecăruia să privească minunile de acrobație pe care le fac acești doi.

Dacă ai apreciat performanța remarcabilă a acestei perechi-nepereche, atunci distribuie acest clip prietenilor și rudelor pe Facebook. Fă-i și pe ei să savureze aceste minuni acrobatice.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Britain’s Got Talent