Articole Populare

Jurații i-au oprit prestația pentru că nu credeau că vocea ei este adevărată!

Probabil nu există nici o țară în care să nu se fi desfășurat concursuri de talente gen X-Factor sau Vocea. Datorită acestor concursuri am putut afla despre o mulțime de oameni talentați, iar pentru mulți dintre aceștia ele au fost ca un start pentru cariera lor profesionistă.

La vecinii noștri ucraineni la fel s-a desfășurat concursul X-Factor. Deosebit de memorabilă a fost sezonul 2012, în care câștigătoare a devenit o tânără mămică pe nume Aida Nikolaychuk. Aida este contabilă de meserie și până la concurs nu a cântat niciodată în fața spectatorilor. Cu toate acestea, ceea ce a făcut ea pe scenă i-a lăsat pe jurați gura căscată, la propriu!

Aida s-a pregătit să cânte o piesă cunoscută și foarte frumoasă. Însă după câteva zeci de secunde jurații i-au oprit prestația, pentru că nu credeau că Aida cântă cu vocea ei! Într-adevăr, ea are o voce atât de caldă și curată, încât cu greu îți vine să crezi că este voce de om și nu de înger. Datorită vocii sale Aida a trecut în finală și a devenit câștigătoarea concursului!

Dacă și tu ai fost impresionat de această voce, neapărat distribuie acest video prietenilor și rudelor tale pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: VOAL