Copilul și-a blocat capul între barele balustradei. Privește cum a scăpat de acolo!

Micuțul Joey, copilul familiei, a rămas blocat între barele metalice ale balustradei. Mama sa a început să vorbească cu el pentru a nu se panica, însă în același timp se vede destul de clar cât de amuzată era, începea să râdă aproape. A sosit tatăl copilașului și în sfârșit acesta a reușit să scape. Însă cum credeți că a reușit să iasă de acolo?

A tot încercat să-și tragă capul afară, a încercat destul de mult să-l scoată, tatăl său a încercat să tragă de bare să se poată elibera, însă nu e atât de ușor să desparți câteva bare metalice, sudate una de alta. După destul de mult efort al tatălui și după ce se gândeau deja cum să-l ajute pe copil să iasă, tot mititelul a venit cu ideea ce l-a scăpat de belea.

Creativitatea sa și mintea unui copil a reușit să rezolve o problemă pe care forța unui matur nu a reușit să o rezolve. Privește și tu cum a reușit să scoată capul până la urmă de acolo! Nici măcar nu a scos capul, ci l-a împins mai mult, cu tot cu corp, ieșind astfel dintre bare. Privește cum a făcut!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: jenled315

Add Comment