Articole Populare

Își surprinde animăluțele dormind. Dar uită-te atent la câinele din stânga…

Câinii sunt, ca și oamenii, unii mai sociabili, în timp ce alții – mai rușinoși și închiși. Chiar dacă ne place să mângâiem un câine, uneori se prea poate ca acesta să nu poată suporta atingerea, și nu îl putem învinui pentru asta!

Kiko este un Golden Retriever frumos, dar devine agitat în preajma străinilor. Chiar dacă stăpâna lui îl tratează cu multă iubire, uneori pare că anxietatea câștigă mai mult teren.

Totuși, un lucru extraordinar care s-a întâmplat a fost prietenia lui Kiko cu Retrieverul alb Watson. Și, exact ca un om, Kiko doar a avut nevoie de un prieten apropiat care să-i spună cât de special și minunat este!

Kiko întotdeauna a fost un pic introvert. A suferit de anxietate, dar mămica lui a știut să-i readucă zâmbetul foarte curând!

Era ceva în firea lui Watson, care l-a făcut pe Kiko să iasă din ascunzătoarea sa și să câștige încredere!

Când mami a adus pisoiul Harry în casă, mulți s-au așteptat ca lucrurile s-o ia razna. Dar, din nou, lui Watson i-a reușit să creeze o atmosferă armonioasă.

Și Harry avea îndoieli, dar degeaba. Kiko și Harry s-au înțeles de minune!

Și până azi, cei trei dorm împreună și se distrează de minune unul alături de celălalt. Jennifer merită să fie lăudată pentru faptul că i-a luat în casa ei. Se vede că patrupezii chiar o iubesc foarte mult.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.littlethings.com