Articole Populare

Întreaga viață el a trăit-o pentru publicul său, iar această piesă este cea mai frumoasă compoziție a sa!

Leonard Cohen a fost un formidabil poet, cântăreț și romancier canadian, care recent ne-a părăsit pentru totdeauna. El și-a iubit foarte mult publicul, iar dragostea lui a rămas între oameni chiar și după decesul său, care a survenit pe 7 noiembrie 2016, după 82 de ani plini de realizări memorabile.

Deși viața lui nu a fost una ușoară, Leonard mereu a căutat să-și apropie publicul de inima sa iar acesta la rândul său se apropia de maestru cu încredere și speranță. Și Leonard nu i-a dezamăgit niciodată! Mai întâi maestrul Cohen a început să scrie poezii, care ulterior au fost dezvoltate în compoziții muzicale de o calitate fantastică. Primul său album a fost „Songs of Leonard Cohen”, album s-a bucurat de o apreciere incredibilă din partea iubitorilor de muzică și a criticilor muzicali. Apoi au urmat o serie de alte albume la fel de valoroase.

În video-ul de mai jos îți propunem spre audiență cea mai celebră și prețioasă compoziție a maestrului, piesa ”Hallelujah”, o piesă care s-a bucurat de o recunoștere mondială și care în prezent a fost recântată de un număr de ori imposibil de numărat! Îți dorim audiență plăcută!

Dacă ți-a plăcut această piesă, neapărat fă-le și prietenilor tăi cunoștință cu ea!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: LeonardCohenVEVO