Intrând în salon, medicii deja știau că mămica de 17 ani va muri. Aceasta era decizia ei!

De multe ori viața ia o întorsătură neașteptată. Ea ne poate oferi multă fericire sau multă amărăciune și încercări. De asemenea, există cazuri, în care noutățile pot aduce atât bucurie, cât și tristețe…

Jenni Lake era o adolescentă obișnuită. La cei 17 ani ai săi, ea mergea la școală și avea o relație cu un tânăr pe nume Jason.

1

Brusc Jenni a început să aibă frecvente și intense dureri de cap. După câteva zile chinuitoare ea s-a adresat la medic, care i-a pus un diagnostic îngrozitor: cancer.

2

Unica soluție era o cură intensivă de chimioterapie.

3

Jason, prietenul lui Jenni, a fost extrem de șocat, când a aflat despre acest diagnostic. Indiferent de situație, el nu a încetat nici măcar pentru o clipă să-și încurajeze iubita.

4

Mai târziu familia a mai aflat încă o veste șocantă: Jenni era însărcinată.

5

Într-o situație obișnuită această noutate i-ar fi făcut pe toți extrem de fericiți. Însă Jenni trebuia să facă o alegere fatală: viața sau moartea. Dacă continua cura de chimioterapie, bebelușul urma să moară, iar dacă o întrerupea — era să moară chiar ea.

6

Și ea a hotărât. Peste 9 luni Jenni naște un fiu, dându-i numele Chad. După travaliu ea a tras-o pe moașă de mână și a șoptit: „Asta-i tot. Am făcut-o. Mi-am îndeplinit datoria.”

7

Peste o săptămână Jenni și fiul ei au fost externați. Ea mai avea 12 zile de trăit și tânăra mămică le-a petrecut cu micuțul ei.

8

Murind, ea îl ținea strâns în brațe.

9

De dragul copilului, tânăra Jenni și-a jertfit propria sa viață. Uneori nici măcar femeile adulte nu sunt capabile să procedeze astfel.

10

Acum dragostea maternă îl va însoți pe Chad pe parcursul întregii lui vieții.

11

Distribuie această istorie! Astfel toată lumea va afla despre Jenni și dragostea ei maternă!

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment