Articole Populare

Inițial am crezut că este pur și simplu poza unei fete. Însă realitatea era complet diferită…

În timp ce generația contemporană încearcă să treacă peste limitele obișnuitului, maeștrii artei hiperrealiste, dimpotrivă, apropie înaltele valori de realitate. Fotorealismul este o tendință destul de nouă, apărută la sfârșitul secolului XX.

Fenomenul hiperrealismului continuă să determine controverse în lumea iubitorilor de artă. Unii oameni nu sunt de acord cu faptul că această tehnică necesită mult profesionalism și răbdare.

Astăzi vrem să-ți facem cunoștință cu o femeie, care a meritat să fie considerată una dintre cei mai buni sculptori din lume. Această artistă genială s-a născut în New-York. Carol Feuerman creează sculpturi din smoală și culori de ulei. Când privești aceste lucrări ai impresia că ele chiar acum vor prinde viață… Genial!

Aproape de jumătate de secol Feuerman conduce compania „Feuerman Studios Inc.”, care descoperă noi talente și apropie oamenii obișnuiți de arta înaltă.

Pe lângă acestea, Carol Feuerman este recunoscută ca una dintre cei mai buni sculptori americani ai perioadei postbelice.

Lucrările ei sunt expuse și în niște muzee cunoscute: Prado (Madrid) și Ermitaj (Sankt-Petersburg).

Inițial maestrul face mulajele sculpturilor în gips.

Apoi ea le acoperă cu smoală, le vopsește cu ulei și aplică glazura.

Trebuie să menționăm că, pentru crearea unei astfel de sculpturi, necesită mult timp: de la 6 luni până la câțiva ani.

Nici până acum nu-mi vine să cred că acestea sunt niște sculpturi… Parcă sunt vii! Picăturile de apă le oferă și mai mult realism… Prietenii tăi vor fi foarte uimiți. Fă-le cunoștință cu aceste capodopere!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Сarole Feuerman