Inedit! Iată cum sună piesa ”Vivo per lei” în interpretarea lui Marcel Pavel și a Oanei Cenușe!

Românii și italienii au multe lucruri în comun. Avem o origine comună și limbi asemănătoare. Este interesant că oamenii din occident percep limba română ca italiană, dar cu accent slav! Și românii și italienii au mămăliga lor, atâta doar că italienii o numesc polenta. Milioane de românii în prezent locuiesc și muncesc în Italia, lucru care nu face decât să mărească asemănătoarea celor două popoare și culturi.

De fapt, puțini cunosc faptul că acum un secol italienii erau cei care imigrau masiv în România. Nu, nu asta nu e glumă. Din cauza numărului mare de italieni care doreau să se stabilească în România (cauza fiind instabilitatea și sărăcia generală din Italia la acea vreme), în perioada interbelică a fost constituită o comisie specială care se ocupa de problemele italienilor stabiliți în România.

Muzica italiană sună foarte familiar pentru români și este pe o undă emoțională cu sufletul românesc. Există oare vreun român căruia să nu-i placă Andrea Bocelli? Nu cred că veți găsi măcar unul singur! Ar fi bine dacă acest mare cântăreț ar primi de la români statutul de cetățean de onoare al României. Însă până atunci vă propunem să ascultați excepționala piesă ”Vivo per lei” în interpretarea lui Marcel Pavel și a Oanei Cenușe, participanta super-talentată a concursului Next Star.

Dacă ai audiat cu plăcere această piesă, atunci fă-i share pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Next Star

Add Comment