Articole Populare

Iată de ce nu trebuie să mergi la circ cu soțul beat! Mori de râs… și de rușine!

Mai țineți minte când ați mers ultima dată la circ? Dacă cumva vi s-a făcut dor de o vizită la circ după că v-am adresat această întrebare, după ce veți privi acest video cu siguranță nu veți mai dori să mergeți acolo, mai ales cu soțul… beat!

Acest caz haios s-a întâmplat într-un circ din Rusia. Pentru a îndeplini un truc pe cal, personalul circului căuta voluntari printre spectatori. Cel mai receptiv om a fost un bărbat cherchelit, care a ieșit în arenă deși soția încerca să-l convingă prin toate mijloacele posibile să se așeze pe locul său. Dar știm cum e… un erou mai mare decât un bărbat turmentat nu găsești în această galactică!

După ce bărbatul s-a apropiat de cal și a fost aburcat pe acesta, a început marea nebunie! Toți spectatorii au izbucnit în râs, pentru că din cauza unei mișcări neinspirate bărbatului i-au crăpat pantalonii în locul cel mai nepotrivit! Și pentru că această rușine nu era destulă, a urmat un moment și mai tragico-comic, de aceasta dată cu participarea soției turmentatului! Vezi acest video pentru a savura întreagă scenă!

Dacă ți-a plăcut acest video incredibil de haios, neapărat arată-l și prietenilor tăi pe Facebook. Așa ceva eu nu au văzut de mult timp!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Сергей Колесников