Articole Populare

Iată cum în Germania se construiesc casele. În doar 2 zile totul este gata!

Cu toții știm că a construi o casă în România este o lucrare de lungă durată. Uneori pentru a duce la final construcția unei case ai nevoie de câteva decenii… Desigur, întotdeauna pentru asta există motive obiective, însă nu despre ele dorim să vorbim în acest articol. Astăzi îți vom demonstra că o casă poate fi ridicată în doar 2 zile!

Germanii nu iubesc să amâne pentru mult timp finisarea construcției casei. Pentru ei chiar și o săptămână este mult. De aceea ei s-au gândit că 2 zile constituie timpul maximal pe care ei sunt gata să îl aștepte pentru a intra în propria locuință. Și aceasta nu este glumă! În prima zi ei se ocupă de lucrările la fundal, iar a doua zi – ridică pereții casei și pun acoperișul. Este interesant că pereții și acoperișul vin de-a gata în blocuri, care nu trebuie decât să fie montate la locul lor.

În acest video vei putea vedea cu ochii tăi cum decurge întreg acest proces. Doar privește ce materiale utilizează ei pentru construcție! Se pare că suntem martorii unei revoluții tehnice. Unii se încumetă să afirme că în viitorul apropiat casele vor fi făcute cu ajutorul unui printer 3D, în doar câteva ore…

Dacă ți-a plăcu acest video, arată-l și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Дмитрий Устинов