Iată cum arată nunta unor multimilionari indieni. Un lux orbitor!

Nunta este o zi extrem de deosebită din viața mirelui și a miresei. Din acest motiv toți încearcă să petreacă acest eveniment la cel mai înalt nivel, pentru că această dată calendaristică trebuie să rămână foarte vie în memoria tinerilor căsătoriți.

Există multe articole despre nunți extrem de luxoase, în timpul cărora împrejurimile se cutremurau din cauza focurilor de artificii, iar șirurile de mașini exclusive se întindeau până la orizont…

Iar acum a venit momentul să aflăm cum arată nunta copiilor unor multimilionari indieni — Sonia și Manny.

Această ceremonie a avut loc în septembrie 2014, dar despre ea se vorbește în continuare! Evenimentul a durat câteva zile. Această nuntă nu a fost o simplă demonstrație a averilor enorme ale părinților, ci o sărbătoare minunat regizată.

Ceremonia de nuntă a fost realizată conform tradițiilor străvechi. Au fost filmate: aplicarea de mehndi (pictarea cu henna naturală), sangeet-ul (cântece și dansuri etnice) și apariția tradițională a mirelui pe un cal decorat cu flori, însoțit de prietenii și rudele sale. Acesta este momentul de binecuvântare a cuplului, când mâinile, picioarele și fața lor sunt unse cu o pastă specială din curcuma.

Trebuie să menționăm separat munca depusă de operatorii și regizorii, care au filmat evenimentul. Datorită lor, ai impresia că ești și tu prezent la această ceremonie de nuntă!

Această nuntă impune noi standarde de organizare a ceremoniilor matrimoniale. Este evident că banii au fost cheltuiți cu rațiune, iar amintirile merită fiecare bănuț cheltuit! Dacă acest video te-a impresionat, distribuie-l prietenilor și prietenelor tale.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: manny singh

Add Comment