Articole Populare

Iată ce se întâmplă atunci când un pui de cangur este cel mai bun prieten al tău!

Moarte cangurilor maturi în Australia este un fenomen foarte răspândit. De obicei aceasta se întâmplă din cauză că mamiferul este lovit noaptea de un automobil sau este împușcat doar pentru distracție. În multe cazuri, după ce cangurul-femelă își pierde viața, în urma ei moare și puiul ei, dacă acesta nu a ajuns la o vârstă suficientă pentru a putea supraviețui de unul singur.

Însă din fericire în Australia sunt organizații care se ocupă cu îngrijirea puilor de canguri care au rămas fără părinți. Mai mult ca atât, cangurii mici sunt dați să fie crescuți de oameni la casele lor, care între timp devin animale de companie! Când ajung mature, ele revin în sălbăticie.

În acest video vei putea vedea un exemplu de ”adoptare” al unui pui de cangur. Acest pui la fel și-a pierdut mama iar fără îngrijirea oamenilor ar fi decedat și el. Dar datorită oamenilor cu inimă mare el va ajunge la maturitate sănătos, trăindu-și copilăria alături de persoane receptive care sunt gata să cheltuie timp și bani doar pentru a salva de la moarte și singurătate aceste ființe drăguțe.

De altfel, puii de cangur se atașează foarte mult de om. Vezi acest video uimitor pentru a te convinge!

Dacă ți-a plăcut acest filmuleț, arată-l prietenilor tăi de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Jackson O’Doherty