(Video) Iată ce se întâmplă atunci când îți lași copilul cu câinele! Ei pot topi chiar și o inimă de gheață!

Mulți părinți se tem să-și lase copiii mici cu câinii lor. Însă în cele mai multe cazuri în acest lucru nu poartă nici un pericol, pentru că dacă câinii sunt educați bine în sânul familiei, atunci practic nu există nici un risc pentru copii.

Deși sunt simple animale de casă, câinii sunt ființe foarte inteligente. Ei înțeleg mult mai mult decât credem noi și știu că față de un pui de om trebuie să aibă același comportament ca și cu cățelușii lor. Pe Internet poți găsi multe filmulețe cu câini care rămân cu copii în casă și se fac pentru aceștia ca un fel dădăci. Iar video-ul pe care astăzi vi-l prezentăm vine să demonstreze acest lucru încă odată.

De fapt, acest video este o compilație din mai multe filmulețe de acest gen. Este greu să-l privești fără să zâmbești măcar o dată.  Se pare că acești câini sunt în stare să topească și o inimă de gheață. Dar tu ce părere ai despre prietenia dintre copii și animalele de casă? Scrie-ne în comentarii și expuneți părerea.

Dacă și tu ai zâmbit privind acest video și ai simțit că ți se topește inima de atâtea adorabilitate, atunci distribuie acest video prietenilor tăi pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: PawMyGosh

Add Comment