Iată ce facem de dragul confortului! Mai întâi am râs, dar după aceasta am înțeles că e foarte inteligent!

Goana după confort a devenit o parte consistentă a vieții noastre. Și în asta nu este nimic rău sau reprobabil, pentru că de fiecare dată când dobândim un lucru, următoarea etapă este să-l facem când mai ușor utilizabil. Unii critică confortul pentru că acesta ne face mai molatici și dependenți, cu toate acestea nimeni nu va putea nega faptul că datorită confortului viața noastră a devenit mult mai ușoară. Credem că oamenii care au inventat telecomanda și microunda trebuie trebuie să fie considerați cele mai mari personalități ale umanității!

Și pentru că animalele imită caracterul oamenilor, la fel și acestea au început să iubească confortul, chiar dacă pentru asta mai înainte trebuie să depună ceva efort. Iar videoul de mai jos demonstrează asta!

Doar privește ce face acest câine! La prima vedere pare că el se comportă ciudat. El ia un scaun metalic în spate (susținându-l să nu alunece cu ajutorul cozii) și cu mare zgomot îl apropie de un alt scaun. După asta, el urcă pe scaunul metalic care e mai scund și de pe acesta deja trece pe scaunul mai moale, unde își pregătește culcușul! Pentru ce să sari direct pe scaun când poți civilizat să urci pe el?

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat arată-l și prietenilor tăi de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Add Comment