Articole Populare

Iar acum, atenție maximă la ecran! Vei râde cum nu ai mai râs în viață!

Probabil fiecare dintre noi ține minte încă din copilărie emisiunile de la TV despre viața animalelor. Aceste emisiuni sunt foarte îndrăgite de copii pentru că arată multe lucruri interesante. Fiind deprinși doar cu desenele colorate din cărțile cu animale, filmele documentare de acest fel sunt pentru copii o adevărată revoluție! Aici animalele pot fi văzute așa cum sunt, fără stilizare și retușare. Însă există o problemă care îi întristează pe mulți copii: De cele mai multe ori în aceste emisiuni pot fi văzute scene de violență, în care un animal carnivor atacă unul erbivor. Drept rezultat, căprița, zebra sau antilopa își pierde viața și fiecare copil ar fi gata să intervină dacă ar putea pentru salvarea vieții bietului animal…

Însă producătorii de publicitate au decis să se amuze pe seama acestui fapt. Ei au făcut un video scurt, însoțit de următorul banc:

Soțul cu soția priveau emisiunea ”În lumea animalelor”, în care un ghepard fugea după o antilopă. Femeia dorea ca antilopa să rămână în viața, însă soțul îi spune că aceasta nu are șanse, pentru că ghepardul este cel mai rapid animal de pe planetă. Atunci soția îi zice: – Dacă antilopa se va salva, îți voi da voi să ai o amantă. După care se întâmplă asta! Privește acest video!

Dacă ți-a plăcut bancul, distribuie acest video prietenilor!

 

Autor tex: Perfect Media

Sursa: Денис Панчул