Ghicitoarea, care a adus în impas tot Facebook-ul

Toți iubim exercițiile de logică, chiar dacă uneori ele ne dau multe bătăi de cap. Recent a mai apărut o asemenea ghicitoare, punând pe jar tot Internetul și captivându-i atât de mult pe toți cei, care o găsesc, încât discuțiile contradictorii despre rezolvare și rezultat nu mai încetează.

Încă nimeni nu a putut să o rezolve corect! Încearcă, poate tu o să reușești!

2

Exercițiul respectiv te va determina să te îndoiești de corectitudinea rezultatului obținut. Vei dori să-l verifici iar și iar. Apoi este posibil să apară cineva, care îți va spune că rezolvarea ta nu este corectă, argumentându-și părerea. În așa mod oamenii încep să se întrebe cine are dreptate și cine nu. Interesant, nu-i așa?

Acest exercițiu, care la prima vedere pare simplu, încă nu a fost rezolvat corect de niciunul dintre utilizatorii Facebook-ului! Este posibil ca tu să fii primul?

Încearcă să fii atent la detalii, care pot influența mult rezultatul. Până în prezent oamenii au obținut o mulțime de răspunsuri, cele mai frecvente fiind: 26, 101, 81 și 102.

Scrie-ne răspunsul, pe care l-ai obținut, în comentarii și distribuie această ghicitoare prietenilor tăi — poate ei vor reuși să o rezolve.

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment