Gemenii au plâns până în momentul când medicii au făcut ASTA. O relație inexplicabilă…

Încă din timpuri vechi oamenii își puneau multe întrebări despre gemeni. Gemenii păreau atunci un fenomen-minune. Însă acum știința știe foarte multe despre gemeni, dar totuși rămân lucruri pe care nu le poate explica. Unii specialiști afirmă că interacțiunea verbală inter-personală a gemenilor începe în burta mamei deja din săptămâna a 14-a. Deși e greu de spus sub ce formă are loc această interacțiune verbală, ori dacă în genere această interacțiune trebuie numită verbală.

Dar faptul este fapt: gemenii au o relație specială între ei. Doar privește-i pe acest gemeni nou-născuți. Eu abia au apărut pe lume și faptul că ei plâng nu pare deloc neobișnuit. Însă atunci când ei sunt puși unul lângă altul, plânsul lor încetează. E ceva cu totul inexplicabil!

Părinții sunt de părere că plânsul lor a fost cauzat nu de stresul părăsirii burții mamei, ci de faptul că ei au fost despărțiți unul de altul, iar atunci când această pereche a fost reunită, scandalul a încetat în aceeași clipă. Ce noroc să ai așa prieteni încă de la naștere.

Dacă ți-a plăcut ce au făcut acești gemeni atunci când au fost reuniți, atunci nu ezita să distribui acest clip pe Facebook. Cu siguranță, prietenii nu au mai văzut vreodată așa ceva.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Lonie Paxton

Add Comment