Articole Populare

Frizerița nu-și dădea seama ce putea face acestui om al străzii. Dar după o oră de muncă, bărbatul nu mai putea fi recunoscut!

În fiecare zi ne convingem că modul în care arată un om este principalul criteriu după care el este judecat și considerat în societate. De aceea, este foarte important să avem grijă de aspectul nostru exterior. Cu părere de rău, mulți oameni în virtutea diferitor cauze nu pot arăta bine, fapt prin care devin respingători pentru cei din jur. Însă totul se schimbă când în ajutorul unor astfel de sărmani vin oamenii cu inimă mare.

Jim Wolf este veteran al armatei SUA. Ultimii 4 ani el i-a locuit în stradă suferind de alcoolism. Însă după ce Jim a nimerit pe mâinile stilistei Anne Wolt, el a început să arate ca un veritabil om de afaceri!

În septembrie 2013 Jim a fost participant la o acțiune de caritate. În doar câteva ore stiliștii și frizerii au reușit să-l transforme pe Jim într-un adevărat etalon de eleganță! Vizual el a întinerit cu 20 de ani! Acum, când avem în față o persoană cu un aspect respectabil, nici nu ne poate trece prin minte că de fapt avem de a face cu un om care nu are nici casă.

După acest clip, Jim a devenit participantul unui program social care ajută oamenii străzii să-și găsească o locuință. De asemenea, Jim a hotărât să nu mai pună mâna pe pahar!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Юрий Костров