Fratele mai mare își ia în brațe pentru prima dată fratele nou-născut . Vezi reacția sa!

Atunci când un nou născut este dat să fie ținut de fratele mai mare al acestuia, pentru fratele mai mare intervine un moment de mare responsabilitate. Multe lucruri neprevăzute se pot întâmpla și din această cauză el trebuie să fie atent la maxim.

Nu am absolut nici cel mai mic semn de îndoială că acest băiat era foarte excitat și emoționat de apariția pe lume a frățiorului său. Toți știu că relația între frați este cu totul deosebită de relația între frate și soră ori de cea dintre surori. Băieții în felul lor retrăiesc aceste clipe de primă întâlnire cu frații lor mai mici.

Se pare că băiatul înțelegea foarte bine ce responsabilitate este pentru el să-și țină fratele nou-născut în brațe, de aceea el era foarte încordat emoțional. Iar atunci când nou-născutul și-a salutat fratele în felul pe care doar ele îl cunoaște, reacția băiatului a devenit virală pe internet! Nu poți să privești acest video fără să zâmbești. Strigătul disperat este în același timp atât de drăguț încât nu te poți abține să nu spui ”aww”.

Dacă și ție ți-a plăcut reacția inedită a acestui băiat devenit de curând frate mai mare, atunci distribuie acest video pe Facebook prietenilor tăi.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ingersollturok

Add Comment