Articole Populare

Fotografia acestor fetițe bolnave de cancer a făcut înconjurul lumii. Dar iată ce s-a întâmplat după 2 ani!

Lora Scantling locuiește în Yukon, orășel din statul american Oklahoma. Este fotograf profesionist și deține propriul său studio. Cel mai mult îi place să lucreze cu portretele de familie, dar și cu copiii.

Lora a devenit faimoasă în 2014, după ce a fotografiat 3 fetițe: Rheann Franklin de 8 ani, Ainsley Peters și Rylie Hughey de 5 ani. Atunci pe aceste domnițe le unea o tragedie – toate erau bolnave de cancer. Datorită faptului că Lorei i-a reușit să redea tot dramatismul situației, inimile a milioane de oameni au fost topite.

Orice alt fotograf ar fi fost amețit de faimă și ar fi uitat de cele trei micuțe bolnave, dar pentru Lora acestea deja deveniseră apropiate. Își făcea griji pentru sănătatea lor și le vizita des în spital. Iată că, într-o zi, a aflat și că fetițele câștigaseră lupta cu cancerul!

Pentru a marca acest eveniment fericit, Lora le-a fotografiat încă o dată pe fete. Fericitele Rheann, Ainsley și Rylie au pozat alături de fotografia lor făcută cu doi ani în urmă. Fetele sunt complet schimbate, radiază de fericire și optimism.

Este o minune că totul s-a încheiat atât de bine! Dacă te-a atins această istorie, distribuie articolul prietenilor tăi.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Facebook — Scantling Photography